Većina pevača koji su postigli uspeh nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" zahvalni su što im je ovaj šou program pružio mogućnost da pokažu svoj talenat i dodatno ga razviju.

Međutim, nisu svi potezi baš uvek bili ispravni, misli Rada Manojlović koja ne može da prežali što nije snimila hit koji je kasnije pripao njenoj koleginici Severini. Reč je o pesmi "Dobrodošao u klub", za koji je tada Saša Popović procenio da "nije nešto".

U to vreme je on odlučivao o pesmama koje će snimiti "Zvezde Granda", a među je bila i Rada. Ona je želela pesmu "Dobrodošao u klub", Saša je bio protiv toga.

Severina na meti kritika
ATA / Antonio Ahel 

"Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga", pričala je Rada tokom gostovanja u jednoj emisiji. Ipak, sve je to uticalo i na Popovića.

rada manojlovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio", prisetila se Rada. Od tada su se i pravila promenila.

"Rekao nam je: Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme", kazala je Rada. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Pevačica još čuva liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Isplivao zajednički snimak Rade Manojlović i Milana Stanković Instagram/radamanojlovic