Marijana Batinić je voditeljka rijaliti programa "Život na vagi" u kojem se učesnici takmiče najviše sami protiv sebe u želji da pobede višak kilograma. Ovo je sedma sezona RTL-a, pa je pred Marijanom ponovo zahtevan posao, ali ona kaže da joj je važna poruka programa da svi zaslužujemo drugu šansu.

"Svi kad-tad u životu doživimo pad, ali važno je ustati, dići glavu i krenuti dalje", kaže voditeljka za tportal.

I ona sama je prošla kroz razne transformacije u životu i radila mnoge poslove. "Prodavala sam cveće na groblju, životno osiguranje, karte za turističke brodove po plažama, sporazumevala se na raznim jezicima, a ni karte za tarot nisu mi nepoznanica.

Uglavnom, uz televiziju, na kojoj radim od srednje škole, svakakvih se poslova nađe u mom CV-u. Ništa mi nije bilo teško da radim, a prava sam srećnica što sam kroz posao upoznala toliko ljudi."

I u privatnom životu je nedavno prošla kroz veliku promenu - sa mužem i decom je napustila centar Zagreba da bi se preselila u veći stan.

marijana batinic 4-min.jpg
Instagram / marijanabatinic 

Kao dizajnerka enterijera, Marijana se posebno potrudila oko uređenja. "Stan nam je okružen predivnom šumom i prirodom, pa mi je želja bila da pratim eksterijer i prenesem ga u svoj dom. To sam uspela i bojama i materijalima", kaže Marijana.

"S obzirom na to da je reč o potkrovlju, želela sam da ima puno prirodnog svetla, što sam postigla odabirom parketa, velikih staklenih zidova i krovnih prozora. Iako volim živopisnije i otkačenije enterijere, vodila sam se time da mi stan mora biti porodična oaza - moderan, jednostavan za održavanje, pročišćen i funkcionalan."

Jedno od najvećih uživanja joj je bilo planiranje kuhinje. Marijana se odlučila za beli mermer sa sivim šarama, plavosive ormariće i zlatnu sudoperu, a još detalja iz njenog doma pogledajte u galeriji slika.

Instagram / marijanabatinic Voditeljka je i dizajnerka enterijera

Tekst: Lepa&Srećna