Goran Ivanišević je u centru pažnje medija zbog sukoba sa bivšom ženom o kojem je obavestio javnost putem Instagrama.

Trener Novaka Đokovića je odlučio da sudskim putem potraži novac za koji smatra da mu duguje Tatjana Dragović s kojom je bio u vezi i braku ukupno 17 godina.

Majka njegovo dvoje dece, sina Emanuela i ćerke Amber Marije je, prema navodima Ivaniševića, "prisvojila" deo njegove imovine. Zato Goran ironično navodi i da će mu se možda "uzeti i Vimbldon" ili neki od grend slemova koji je osvojio.

Ljubavni život Gorana Ivaniševića trenera Novaka Đokovića
Profimedia 

Bivša manekenka Tatjana i on su se razveli pre deset godina, a Goran se u međuvremenu ponovo oženio. Izabranica je Nives Čanović, voditeljka koja se okušala i u glumi.

Njih dvoje su jedno vreme brižljivo skrivali vezu, ali onda je jednog dana zasijao prsten na ruci mlade voditeljke. Venčanje je bilo bez medijske pompe, a uz sliku u venčanici i sa izabranikom, Nives je dodala reči poznatog hita: "Ako te pitaju moja ljubavi, je l nam lipo, reci - je, imamo na svitu sve."

Godinu dana kasnije se rodio i maleni Oliver. Nives pruža bezuslovnu podršku suprugu, pa je uz njegovu objavu na Instagramu dodala: "Pravda je spora, ali dostižna." Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / nivessimpson Srećni u ljubavi.

Tekst: Lepa&Srećna