"Ti bi posle ove ljubavi da smo drugovi", kaže jedna od balada Kristine Gardijan o kojoj se piše već danima zbog navodne veze sa Duškom Tošićem. Pevačica koja rado peva balade o nesrećnim ljubavima uplovila je i sama u takvu priču, jer je - kako se priča po društvenim mrežama - ušla u avanturu sa našim proslavljenim sportistom.

Sreću joj, kako kažu, kvari samo Jelena Karleuša zato što, navodno, ne da razvod Dušku pa su i njegove mogućnosti za neku formalniju vezu ograničene.

Katarina je, da podsetimo, počela da se bavi muzikom sa samo 18 godina, učestvovala je u takmičenjima "Prvi glas Srbije" i "Zvezde Granda". Danas ima 31 godinu i nastupa po klubovima pod imenom Ina. Dosta je promenila lični opis - operisala je nos i ugradila silikone u grudi. 

Ina je bila veoma otvorena o tim operacijama: "Nemam razloga da to krijem, operisala sam ono što želim i to s merom", kazala je jednom prilikom. Međutim, napise o njenoj novoj vezi je demantovala:

"Molim vas da to ne pišete, jer to nije istina. Poslale su mi drugarice i jedino što mogu da kažem jeste da to nema veze s vezom", rekla je za "Informer" dok se čak objavljuje da je ona maltene pred oltarom za zauzetim sportistom. Pogledajte više njenih slika u galeriji.

16165

Tekst: Lepa&Srećna