Aleksandra Prijović je u centru pažnje zbog uspešna tri koncerta u beogradskoj Štark Areni, ali i brojnih nastupa koje je zakazala u Zagrebu, Sarajevu i Nišu.

Dodatnu "prašinu" je podigla i njena izjava da je "svačija pevačica"što su mnogi protumačili kao da se odriče srpskog porekla. Prija je ovo demantovala: "Ne volim reći da sam bilo čija, ali sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori 'samo naša'. Gde god dođem, publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država".

Aleksandra je odrastala i u Srbiji i u Hrvatskoj. Rođena je u Somboru, a s mamom se odselila u Beli Manastir gde je živela do dolaska u Beograd. Međutim, svakog leta je odlazila kod babe i dede, a u Bajši je čekalo njeno društvo s kojim je provodila raspuste.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Prija ne propušta da se sa drugovima iz detinjstva vidi kad joj se za to ukaže prilika, pa je tako nastala i fotografija sa Jovanom Žugićem. Vidi se da je Jovan ponosan na svoju drugaricu koja korača putem nove slave, a sećanja na detinjstvo opstaju uprkos svim pričama.

"I u Belom Manastiru imam prijatelje, kumove. Tamo mi živi drugarica iz detinjstva koja se sad udala i ima troje dece", ispričala je Prija tokom druženja s novinarima u Zagrebu. "Odlazim kod nje i ona dolazi kod mene u Beograd. Mislim da su i oni svi sad ponosni na mene", kaže pevačica.  Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača Kurir TV