Vesni Zmijanac je pre nekoliko meseci ugrađen bajpas zbog ozbiljnih problema koje je imala sa srcem. Pevačica se dugo borila s povišenim krvnim pritiskom, ali je on toliko skočio da je operacija bila neizbežna.

Intervencija je obavljena u Kliničkom centru Srbije, a ćerka Nikolija je budno pratila stanje svoje majke i redovno je obilazila.

Međutim, samo šest meseci nakon što je napustila Odeljenje kardiologije, Vesna se pojavila u jednom klubu. Ćerka nije bila za to da se majka vrati mikrofonu, ali nije mogla da izdrži Vesnine proteste.

vesna-zmijanac-nikolija-jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Videla je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve", kazala je tada Vesna.

vesna zmijanac.jpg
Kurir TV 

Nikolija se protivila i Vesninom povratku na Bukulju, gde je pevačica uživala godinama unazad. Htela je da joj majka bude "na oku". Međutim, sad su paparaci uhvatili Vesnu kako se šetka dvorištem na planini, uživa sa ljubimcima i zaliva cveće.

vesna zmijanac 4-min.jpg
Youtube / Paparazzo Lov 

"Tolike kolege su me zvale i pružile podršku", kaže Vesna. "Svi, ali baš svi, sa onolikim molitvama i podrškama... Sve kolege, do jednog, i ceo svet i gazde i menadžeri..

vesna zmijanac 5-min.jpg
Youtube / Paparazzo Lov 

"Javila se i Lepa Brena jedne noći u 23 časova i rekla mi: 'Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Podhitno da si ozdravila'", kroz smeh je ispričala Vesna. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nastup Vesne Zmijanac Kurir