"Kad gledaš kako umire neko koga iskreno voliš, to se nikada ne zaboravlja", napisala je svojevremeno Arijana Mihajlović na Instagramu, a sad se ponovo oglasila.

Uspomene ne daju mira udovici Siniše Mihajlovića, stalno naviru sećanja na muža kojeg je sahranila pre skoro godinu dana.

Lepa Italijanka samu sebe hrabri pa je tako napisala pre izvesnog vremena: Treba imati hrabrosti da se bude osetljiv, a sad je ipak ponovo poklekla pod naletom emocija:

"Još uvek ne mogu da verujem... deluje mi nemoguće", zabeležila je na Instagramu, uz predivnu Sinišinu fotografiju iz trenerskih dana.

Podsetimo, ona i Siniša su bili u braku 26 godina. Sve se dogodilo za godinu dana. Sreli su se, zavoleli i venčali, po pravoslavnim običajima. "Upoznala sam ga 1995. godine, a već sledeće sam se udala za njega. Pogledali smo se i zaljubili i više se nikad nismo rastali", pričala je Arijana, tada prezgodna televizijska voditeljka sa lepom karijerom. 

sinisa i arijana mihajlovic 3-min.jpg
Instagram / ariannamihajlovic 

Nije odolela Siniši. Prestala je da radi, rodila četvoro dece. Sreću je prekinula podmukla bolest - Mihajlović se hrabro borio, ali je ipak podlegao leukemiji.

sinisa i arijana mihajlovic 2-min.jpg
Instagram / ariannamihajlovic 

"Bio je pravi ratnik, svi su voleli njegovu odlučnost, strast, njegov iskren i otvoren karakter, bio je pravi borac", napisala je Arijani jedna obožavateljka, a na Instagram Mihine udovice opet se slilo mnogo komentara utehe i saučešća.

Profimedia, Instagram / vickymiha Siniša Mihajlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Siniša Mihajlović se oženio po 3. put (VIDEO) Instagram