Četvrti put zaredom, tradicionalno u oktobru, pre Beogradskog sajma knjiga, Vulkan izdavaštvo i knjižare Vulkan organizuju svojevrsni praznik književnosti – Vulkanov sajam knjiga.

Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim sajamskim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs

Preporuka novih sajamskih naslova Vulkan izdavaštva

Novitet koji donosi Vulkanov sajam knjiga je novi roman britanske spisateljice Džodžo Mojes. U tuđim cipelama je savršena knjiga za sve koji vole emotivne priče o neverovatnoj snazi ženskog prijateljstva.

Lepa-i-srecna-1080x1920px.jpg
Promo 

Napravite spisak naslova na vreme jer sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i senzacionalni triler Ešli Odrejn Šaputanja. Autorka bestselera Instinkt  u novom romanu otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva.

Na ovom Vulkanovom sajmu biće predstavljeno hit ostvarenje Prosidba, novi ljubavni roman Džasmin Gilori. Od autorke bestselera Njujork tajmsa Lift zvani želja stiže nam roman o tome šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama...

Ljubitelji domaće književnosti biće u prilici da sa jednim od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušanom Mikljom preispitaju mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen, i to na stranicama Mikljinog novog romana Istraga o neprilagođenima.

Lepa-i-srecna-1040x780px.jpg
Promo 

Promocija knjige Istraga o neprilagođenima Dušana Miklje u okviru Vulkanovog sajma knjiga zakazana je za 18. oktobar, sa početkom u 19 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj broj 2.

Pripremite spisak knjiga na vreme i uživajte ove jeseni u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!

Tekst: Promo