Godinu dana je prošlo od najstrašnije noćne more Ane Rajković koja je zamalo izgubila sina zbog teške infekcije. Bivša manekenka je detalje o tome podelila na svom Instagram nalogu, a svega se danas seća sa zahvalnošću zbog srećnog ishoda.

Čitava prošla godina je njoj i njenom mužu Predragu Rajkoviću, našem poznatom fudbalskom golmanu,bila obeležena velikim potresima.

"Godina mi je počela pljačkom, naše kuće, zatim smo imali još dve pljačke, pa bolest našeg sina, pa izmišljena afera", ispričala je tada Ana koju u medijima ogovarali kako je prevarila muža sa kolegom iz reprezentacije.

Ona je i tada izjavila samo da za takve priče uopšte nema vremena, a najavila i da će sudskim putem isterati "na čistac" osobe koje su ove priče širile. Prioritet su joj tada bila deca, jer je sve što je proživela zbog mlađeg sina još bilo "sveže".

ana rajkovic o sinu tadiji.jpg
Instagram / rajkovic__ana 

"Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5 odsto šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su…", piše Ana na svom Instagramu.

"Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi, sine.

Mnogi su iskoristili majkinu `slabost`, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše", završila je Ana emotivnu ispovest. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram/rajkovic__ana Ana i Predrag Rajković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Rajković Ana  rajkovic_ana/instagram