Bavljenje sportom je važan deo odrastanja i pravilnog razvoja. Fizička aktivnost doprinosi boljem razvoju mozga isto koliko i motorike. Razvija različite veštine za snalaženje u svetu koji nas okružuje.

Od potrebe za zdravim razvojem, kod mnogih mladih bavljenje sportom preraste u nešto ozbiljnije i postane više od hobija. Tada se od mladih sportista očekuje mnogo, a da im ta očekivanja ne postanu opterećenje, a da sport ostane ljubav i aktivnost u kojoj uživaju, National Geographic Srbija, 10. oktobra, na Svetski dan mentalnog zdravlja, organizuje tribinu pod nazivom JAK U GLAVI, U ŠKOLI I U SALI! Tribinu će držati Andrija Gerić, proslavljeni olimpijski šampion sa 20 godina iskustva u vrhunskom odbojkaškom sportu.

Našu želju da pomognemo razvoj mladih sportista prepoznala je i kompanija Galenika koja se projektu pridružila s platformom Zdravo dvadesete! "Zdravo dvadesete" su održivi i društveno-odgovorni projekat, namenjen studentima i publici od 18 do 29 godina sa ciljem pružanja relevantnih informacija o oblasti mentalnog i fizičkog zdravlja.

Tribina se održava u utorak, 10. oktobra sa početkom u 19. časova u dvorani Kulturnog centra Beograda (Kolarčeva 6)! ULAZ JE BESPLATAN! PRIJAVE SU OBAVEZNE NA LINKU:

PRIJAVA ZA TRIBINU