Dunja je rođena 1989. godine u Bosni i Hercegovini, a njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako.Roditelji su joj se razveli kada je imala devet godina. Selila se, ostavljali su je, nije bilo sigurnosti...

Ožiljci su ostali, ali je možda baš zbog toga očvrsla za sve ono što će je dočekati u životu. Danas živi svoj san, a kažu da je uspela da zaradi bar par miliona evra. Da li je u tome pomogla i diploma ekonomskog fakulteta i ko je najviše uticao na danas poznatu blogerku Dunju Jovanić, vlasnicu brenda donjeg veša i kupaćih kostima?

"Baka Mira je i te kako uticala na moj život, i sve ono čemu smo se smejali kada je ona pričala, sve se pokazalo kao istinito kasnije u životu", izjavila je Dunja za rtl.hr.

dunja jovanic 6.jpg
Instagram / iamfashionbabe 

Baka ju je naučila sledeće: "Dunja, moraš imati svojih 10 kvadrata gde ćeš krevet staviti, moraš imati svoje, biti nezavisna i samostalna." Kako Jovanićka danas misli, to joj je bila jedna od najvažnijih lekcija u životu.

Dok je studirala, maštala je o tome da se bavi muzikom, pa je tako i stigla na jedno "talent" takmičenje. Međutim, pevačka karijera joj nije bila suđena. Presudna tačka je bio odlazak u Ameriku gde je shvatila moć kombinacije mode i interneta.

dunja jovanic 4.jpg
Instagram / imfashionbabe 

"Ono što je bilo krucijalno kod mene jeste želja za napredovanjem, želja za uspehom i smatram da bih bila vrlo uspešna i da nemam svoj biznis, već da radim u nekoj korporaciji. Definitivno sam sebe mogla zamisliti kao nekoga ko radi i malo manje kreativan posao.

Matematika je moja velika ljubav, takve stvari su me oduvek privlačile i smatram da bih i u takvoj sferi bila srećna, međutim nakon svega ovoga što sam prošla sa svojim biznisom, smatram da je ovo nešto najlepše", kaže Dunja. Pogledajte više njenih slika u galeriji.

Instagram / iamfashionbabe Proslavila rođendan sa dečkom u Dubaiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dunja Jovanić ošišala šiške Instagram/ imfashionbabe