ELLE ACTIVE TALKS, konferencija posvećena osnaživanju žena i jačanju njihovog položaja u društvu, i ove godine baviće se aktuelnim izazovima, fenomenima i dešavanjima koja imaju značajan uticaj na ženska prava i glas.

U ponedeljak 2. oktobra, u Narodnom muzeju u Beogradu, sa početkom od 11:30 časova, razgovaraćemo sa uspešnim ženama iz domena mode, kulture i biznisa na tri teme:

1. panel “Položaj žena: od tradicije do savremenog doba”

Moderatorka Brana Antović u dijalogu sa inspirativnim sagovornicama preispitaće koliko tradicionalna tumačenja i uloge utiču na današnje poimanje žena, ali i analizirati koje su to važne promene koje su se desile i treba da se dese da bismo bile ravnopravne i lišene socioloških stereotipa patrijarhalnog društva.

2. panel "Kako prebroditi traumu?"

Iz ugla psihoterapeutkinje Ane Perović osvnućemo se na sve izazove sa kojima se susrećemo i kao žene, i kao društvo, a sa fokusom na rak dojke. Kroz radionicu i predavanje podsetićemo se kako pronaći snagu u sebi, vratiti se svojim istinskim potrebama i težnjama, i naučiti da pronađemo svetliju perspektivu, čak i onda kada se osećamo bezizlazno.

elle active talks
Promo 

Tekst: Promo