Kada vam se pokvari daljinski, u kući nastane potpuni haos, zar ne? Nervozni ste i nervira vas što ne možete da gledate omiljeni program, emisiju ili film. Slobodno možete da se opustite, bacite stari daljinski upravljač i nabavite samo jedan koji vam je potreban! UNIVERZALNI! Drugo vam ništa nije potrebno za mir u kući! 

Univerzalni daljinski upravljač (SMART) za TV više različitih brendova odličan je kao zamenski upravljač ukoliko je vaš oštećen ili neispravan, ili jednostavno samo želite da ga promenite.

SMART daljinski upravljac.jpg
Promo 

Podržava sve funkcije orginalnih daljinskih upravljača, a namenjen je sledeće brendove: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Toshiba, Grundig, Telefunken Vestel (Vox), JVC, Hitachi.

Ovaj daljinski možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana po ceni od 990 rsd.

Univerzalni daljinski upravljač za TV marke Panasonic, JVC, Toshiba

panasonic,_JVC.jpg
Promo 

Karakterišu ga izuzetno veliki domet, kao i širok ugao emitovanog signala što omogućava upravljanje televizorom i kada daljinski nije usmeren direktno ka televizoru. Maksimalno moguća brzina odziva na pritisak tastera upotpunjuje osećaj lakoće upravljanja televizorom.

Poručite ga OVDE po ceni od 990 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Ako imate televizor marke Samsung, onda će ovaj univerzalni daljinski upravljač da bude savršena zamena.

Po ceni od 990 rsd poručite ovaj daljinski klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Samsung.jpg
Promo 

Ukoliko vam je potreban daljinski za klimu, onda je najbolje da nabaite univerzalni, pogotovo ako imate više uređaja.   

Projektovan je tako da podržava više od 99% svih klima uređaja. Ima izuzetno veliki domet, a veliki displej prikazuje sve potrebne informacije. Zadržava memoriju prilikom zamene baterija, te ponovno podešavanje nije potrebno. Ugrađena je i praktična LED lampa.

OVDE možete poručiti ovaj praktičan daljinski za klimu po ceni od 1.390 rsd ili možete pozvati 011/4420-502.

Tekst: Promo