Pavle Mensur važi za jednog od najzgodnijih mladih glumaca, a pripisuju mu i reputaciju zavodnika. Pričalo se da njegovom šarmu nije odolelo nekoliko pevačica, pa su ga tako povezivali i sa "uragankom" Ksenijom Knežević, ali i sa Teodorom Džehverović.

Međutim, novinarka Nastasja Stošić je objavila da je takvoj karijeri došao kraj.

Pohvalila se na Instagramu vereničkim prstenom, a uz fotografije sa letovanja s Pavlom je dopisala:

"Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena."

nastasja stosic i pavle mensur-min.jpg
Instagram / nastasjastosic 

Mešajući engleski i srpski, kako je to danas moderno na društvenim mrežama, Nastasja je dodala:

"Imala sam dovoljno sreće u ovom životnom veku da kažem `DA` ljubavi svog života, mojoj Mikuli koja me je - ne znajući - rezervisala za sebe još na prvom susretu."

Nastasja je Pavlu poručila "Volim te", a svim devojkama koje su bile za njega zainteresovane dodala: "To bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je sada moj - i zvanično".

Pavle i Nastasja su se verili na Sardiniji, a više slika sa njihovog letovanja i veridbe, kao i sliku prstena pogledajte u galeriji.

Instagram / nastasjastosic Mladi par uživao na Sardiniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Pavle Mensur o Sarajevu i bosanskom pasošu Kurir