Miloš Timotijević jedan je od najpopularnih naših glumaca koji je uspeo da, uprkos velikoj popularnosti, sačuva privatni život. Sve što se uglavnom znalo jeste da je on u srećnom braku godinama i to sa umetnicom Dunjom Galić, o kojoj je uvek govorio sa puno ljubavi. 

"Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje", rekao je svojevremeno za "Blic" Miloš, koji se nedavno u tajnosti razveo.

Miloš je posla razvoda utehu brzo pronašao u zagrljaju jedne Tijane Simić koja živi u Portugalu. Miloš i Tijana su se, kako prenose mediji, zabavljali svega četrdeset dana, ali i to im je bilo dovoljno da shvate da su jedno za drugo, pa su se ekspresno venčali.

Mnogi prijatelji su mu čestitali, a među njima i Milica Pavlović sa kojom je glumio u seriji "Pevačica", glumica Anđela Jovanović, ali ima i onih devojaka koje je jako rastužila informacija se se Miloš venčao.

 "Ovom slikom si uništio maštu 90% devojaka", "Jako sam tužna", samo su neki od komentara Miloševih obožavateljki.

Fotografije sa venčanja Miloša Timotijevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/printscreen/deethebee Oženio se Miloš Timotijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna