Bivša žena Fila Kolinsa Orijana je ponovo na naslovnim stranama svetskih portala, ovog puta zbog vesti o prodaji kuće koja se neslavno završila.

Imanje vredno više od deset miliona dolara koje je kupila nakon razvoda od slavnog pevača "vuklo" se na tržištu nekretnina duže od godinu dana, pa je cena konačno oborena za tri miliona.

Razlog tome su bizarni problemi kao što su "najezde voćnih mušica", "pseći izmet na stočićima", ali i težak smrad cigareta budući da je vlasnica bila strastveni pušač. Orijana će dobijeni novac morati da podeli sa svojim, takođe bivšim, suprugom Tomasom Bejtsom, s kojim se venčala posle konačnog rastanka s Filom.

orijana kolins 0648525973-min.jpg
Profimedia 

Orijana je Švajcarkinja sa tajlandskim korenima, a Kolinsa je srela radeći kao prevodilac na njegovoj turneji. Bili su venčani od 1999. do 2006. godine, a razvod je bio tada najskuplji u istoriji britanskog šouzbinisa. Bivšoj ženi je pevač isplatio 30 miliona dolara.

Njih dvoje su šokirali svet još jednom - kad su, četiri godine kasnije, otkrili kako su ponovo zaljubili jedno u drugo. Tada su kupili kuću u Majamiju, izgledalo je kao da su konačno našli sreću, ali su se finalno rastali 2020. godine. I ovu kuću su podelili na sudu.

orijana i fil kolins 0389582988-min.jpg
Profimedia 

Orijana je našla utehu u Tomasu Bejtsu kojeg je upoznala preko eskort službe. Momak koji je radio kao "poslovna pratnja" dopao joj se toliko da je poželela da s njim putuje, a tokom kovida je to bilo lakše ako su muž i žena. Venčao ih je, verovali ili ne, "lažni Elvis Prisli" u Las Vegasu.

"Mislila sam da ćemo se razvesti već sledeće godine, nikad se ne bih udala za njega da nije bilo epidemije korone", izjavila je Orijana kasnije. "Bio je sa mnom samo radi novca i života na visokoj nozi", kazala je posle razvoda.

U komentarima joj mnogi poručuju da nije ni trebalo da očekuje više od osobe koja radi kao muška prostitutka. Ishitreni brak do kojeg je došlo zbog "greške u rasuđivanju tokom kovida", kako tvrdi Orijana, ipak neće biti dovoljan razlog da isključi Tomasa iz podele novca koji je ostvaren prodajom kuće na Floridi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Razvod Tiktok/drvlaw