Vest o smrti Jagoša Markovića rastužila je čitav region, a naročito glumce koji se s tugom opraštaju od čuvenog reditelja.

Pozorišni genije, kako ga mnogi nazivaju, čuvao je svoj privatni život od očiju javnosti, ali je poznato da je dvaput bio u braku i dobio dve ćerke.

Prva supruga, Aleksandra Dolovac, oprostila se od Jagoša kratkom i dirljivom izjavom na Fejsbuku: "Bili smo jedno drugom i pas i čovek. Sve najbolje i sve najgore sam pokupila od tebe. U devojkama našim ostavili smo najbolje. Srećna sam jer si otišao mirno, u snu."

jagos markovic aleksandra glovacki.jpg
Kurir / Dragana Udovičić, Fejsbuk / Aleksandra Glovacki 

Sa Aleksandrom je Marković dobio Mariju i Teodoru, dok u drugom braku nije imao dece.Njegova druga žena, Vanja Milačić nije se oglasila na društvenim mrežama nakon njegove smrti.

O njihovom braku je govorila ranije, naglašavajući da joj je Jagoš bio najveća ljubav u životu. Zahvaljujući njemu je napustila rodnu Crnu Goru i došla u Beograd.

"Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim", ispričala je svojevremeno za "Gloriju".

Vanja i Jagoš su bili u braku 11 godina. "Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv", kazala je tada Vanja.

vanja milacic 9-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Danas je ona u ljubavi s advokatom Božom Prelevićem, ali se nisu odlučili na brak. Kako Vanja kaže, ne veruje u njega.

Tome, verovatno, doprinose i frustracije iz detinjstva o kojima govori retko i ne otkrivajući detalje. "Imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim", kazala je jednom prilikom za Ekskluziv. Više Vanjinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / Vanja Milačić Poznata glumica je danas srećna u ljubavi s advokatom Božom Prelevićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Venčanica od 3 dolara Tiktok/@rachelconnealy