Sanja Maletić u nekoliko navrata je pokušavala da se uz pomoć vantelesne oplodnje ostvari kao majka. Iako nerado govori o toj temi, jednom prilikom je ipak otvorila dušu.

"Ova tema jeste osetljiva, ali dok god je pitanje na tu temu pristojno, sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća. Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze", pričala je ranije pevačica za "Novu" i otkrila šta joj posebno teško pada.

"Problem je što ne možeš da objašnjavaš ljudima potanko. Ali, kad dođeš na primer u emisiju, da ispoštuješ, a prethodni dan si imao neuspeh u bolnici, teško je smejati se, a iza sebe imaš neuspelu borbu. Problem je što nemaš vremena da preboliš i ožališ. Sve u svemu, cilj te drži pozitivnim. To je najlepši mogući cilj koji čovek može sebi da postavi. Moraš da budeš dobar, nasmejan, smiren, nežan i tih. Ti onda ideš, ne razmišljaš o stvarima koji su na margini i samo gaziš", rekla je tada.

Sanja Maletić
ATA / Antonio Ahel 

Sanja je nedavno govorila i o nemogućnosti da usvoji dete, budući da je u aprilu ove godine napunila 50 godina.

"Ja ne mogu da usvojim dete, ja sam ’73 godište i ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu zato što su prešli starosnu granicu", rekla je tada za "Grand Online".

Iako poslednjih godina ne nastupa, pevačica odlično živi od privatnog biznisa.

"Na sreću, nije mi potrebna pomoć. Živim dostojanstveno. Zadovoljna sam onim što imam i zahvalna Bogu na svakom novom danu. Firma koju imamo dobro posluje. U mojoj kući žive vredni i radni ljudi. Raditi se mora. Od gledanja u vedro nebo i kukanja nema hleba", objasnila je pre dve godine za "Espreso".

Još fotografija Sanje Maletić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Grand parada, Youtube / Printscreen / Grand Nostalgija Sanja Maletić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SANJA MALETIĆ ODE U GLUMICE! Pevačica dobila ulogu u predstavi, može da okači MIKROFON O KLIN! (VIDEO) Kurir TV