Sanja Maletić već godinama javno govori o svojoj borbi da se ostvari u ulozi majke, a sada je progovorila i o usvajanju deteta.

"Dok god dišem i dok god postoji bilo kakva šansa od boga i od prirode, ja sam tu, odustati neću. Ja ne mogu da usvojim dete, ja sam ’73 godište i ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu zato što su prešli starosnu granicu", rekla je za "Grand Online" Sanja, koja je u aprilu ove godine proslavila 50. rođendan.

Optimizam je, ipak, ne napušta i u svakom danu pronalazi razlog za osmeh.

"Ono što te drži pozitivnom to je tvoj cilj, a to je najlepši mogući cilj koji čovek može sebi da postavi. Moraš da budeš dobar, nasmejan, smiren, nežan i tih da bi došao do svog cilja", iskrena je pevačica.

Sanja Maletić
ATA / Antonio Ahel 

Iza njenog osmeha krije se i dugogodišnja borba sa zdravstvenim problemom.

"Ja sam dobila bolest štitne žlezde i onda sam uz to gratis dobila i taj Hašimoto, koji je poprilično teška autoimuna bolest, ali gospodin Japanac i ja pričamo, kad imam obaveza onda se on i ja ujutru dogovorimo i ja mu kažem: 'Bato, danas me ne diraš, danas imam posla, pričaćemo kad dođem kući'. Sve se može kada psihološki namestiš da diriguješ ti, opet sam ja gospodar, koliko god to bila teška bolest. Žena sam koja čvrsto drži konce, i dok god dišem ja sam gazda svog života i ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti", rekla je Sanja, koja ističe da je, uprkos svemu, srećna žena.

"Ja sam srećna žena, recept je da imaš sređen život i poslovni i privatni, da ti je sve potaman, a bilo bi glupo da mi nije potaman, valjda sam, osim na karijeri, radila na kvalitetu privatnog života, tako da su se kod mene kockice složile i ja jako lepo živim", objasnila je pevačica, koja je godinama u srećnom braku, iako priznaje da njenom suprugu nije uvek lako sa njom.

"Teško je živeti sa mnom, onaj ko ume da živi sa mnom on je pobednik, ja sam zahtevna žena i malo arhaična, malo principijalna, ali kad uhvatiš ritam, ide", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Sanje Maletić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Grand parada, Youtube / Printscreen / Grand Nostalgija Sanja Maletić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HAOS U STUDIJU! MARIJA MIKIĆ ŠTIPALA ZA NOS SANJU MALETIĆ USRED EMISIJE Pevačica joj rekla: Neka Bog vidi ovo što si napravila! Kurir televizija