Pevačicu Suzanu Jovanović, suprugu Saše Popovića, komšije često mogu sresti u banci ili na pijaci. Te obaveze su joj nedostajale i tokom leta, dok je bila na odmoru. 

"Jedva sam čekala da dođem kući. Nekako sam se uželela i Beograda i naših ljudi. Jednostavno okruženja, akcije, da imate obaveze, idete do pijace, do pošte, plaćate račune, idete u nabavku", rekla je Suzana za "Grand" i dodala:

"Sve to ja radim odavno, od prvog dana još kada sam došla u Beograd, a ne samo od kada sam sa Saletom u braku. Meni ništa nije teško."

Suzana Jovanović ide na pijacu
ATA / Antonio Ahel 

Saša Popović je već nekoliko godina zvanično u penziji, ali i dalje aktivno radi. 

"Nije on klasičan penzioner, on još uvek aktivno radi. Stalno sam mu govorila da se nikako ne prepusti penzionerskim danima, da ne postane onaj dibidus penzioner, već da mora da ima i dalje neku zanimaciju. Hvala Bogu da je pronašao sa 'Zvezdama Granda' sebe u toj priči gde ga okružuje lepa, mlada energija, gde se deca bore da nađu svoj put, a muzika, kao što je poznato, može samo puno toga lepog da vam donese. On je svoju energiju usmerio ka tome, kod kuće ima divnu i stabilnu porodicu, samo zdravlje da ga služi i to je vrhunac svega", zaključila je Suzana, koja sa Popovićem ima ćerku Aleksandru, dok iz prvog braka ima sina Danijela.

Neke od fotografija iz doma Suzane i Saše pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SUZANA JOVANOVIĆ U SCENIRANJU ODGOVARA NA PITANJA GLEDALACA: Otkrila za čime najviše žali u životu Kurir TV