Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković otvoreno govori o razlikama u honorarima i kupovnoj moći danas i u periodu početka njene karijere. 

"Sećam se da sam od honorara za film 'Pas koji je voleo vozove' mogla da kupim dva automobila ('reno 4'). Kupili smo ipak jedna kola, mesec dana obilazili Evropu i doneli puno garderobe. Sve od jednog honorara. Od svoje prve plate koja je bila 70.000 dinara, dvadeset hiljada sam dala roditeljima, a ostatak sam trošila u Knezu na italijanske cipele. Kupovna moć je bila velika. Danas od honorara glumac može da ode na jedno dobro putovanje", iskrena je bila za "TV Ekran" dramska umetnica, koja se danas ne kaje što nije više igrala na filmu.

Svetlana Ceca Bojković
ATA / Antonio Ahel 

"Ne žalim. Možda bi film mogao da zažali, mada ne verujem. Gluma jeste velika igra, nimalo naivna ni površna, jer i ceo život je igra. Ali, gluma nije moj posao, to je moj život", kaže Ceca. 

Glumica ističe i da ne bi gotovo ništa menjala u svojoj karijeri

"Ne bih danas imala neke nove savete za mene mladu, zato što sam u svojoj suštini ostala ista. Trudila sam se uvek da sve uradim kako najbolje mogu. Taj trud mi je doneo spokojstvo. Pa i ono što sam svesno propuštala, takođe sam činila radi svog spokojstva i mira. Ostalih propusta nisam svesna, pa o nima i ne mogu da razmišljam", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Cece Bojković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Mateja Stanisavljević, ATA / Antonio Ahel Svetlana Ceca Bojković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SVETLANA BOJKOVIĆ PODELILA DETALJE SA SNIMANJA BOLJEG ŽIVOTA: Bilo nam je udobno i imali smo sve! POPULARNOST NAM NIJE BILA VAŽNA Kurir televizija