Pevačica Maja Šuput progovorila je o detaljima iz svog života, i tom prilikom otkrila da je doživela nezgodu na jednom nastupu.

Kako godinama važi za jednu od najtraženijih pevačica za veselja, vremena ima sve manje, ali priznaje da je vrlo snalažljiva.

"Godinama sam se po svetskim aerodromima, tipa u Frankfurtu, izvlačila da imam slomljenu nogu, godinama, jer te onda voze i ne moraš čekati u redu nego ideš po prioritetu. Pri kupovini karte bih prijavila da mi trebaju invalidska kolica i na kraju sam slomila nogu", rekla je Maja u gostovanju na „Happy FM“ radiju.

Pre dvadesetak dana, na nastupu u Dubrovniku, slomila je nožni prst, ali to je nije sprečilo da odradi sve dogovorene nastupe. Nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele. Okružena je, kaže, pravim ljudima – svako od njih je najbolji u svome poslu i ona se u njega ne meša.

"Retko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo retko i omane, ali obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna, jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno", poručila je.

"Ne bih naravno htela nikoga uvrediti, ali kada idem do prodavnice, neprepoznatljiva sam i pitaju me: 'Hoćete li i ove boce?'" našalila se i otkrila šta joj suprug govori.

"Privatno se ni ne češljam. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak, častimo se kod kuće i moramo se smejati, ali je zato ponosan kako izgledam uveče po danu folklor, po noći Dior"

Kaže kako se tračevima ne zamara, ali da neki i dođu do nje.

"Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopše nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk… Naravno i sve, baš sve, sam operisala", rekla je.

U budućnosti, kada sina Bluma upiše u školu na Floridi, želja joj je da tamo otvori mali, skupi butik hotel koji će imati sve što neko može poželeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Obitelj Šuput-Tatarinov u restoranu Instagram