Žena Marka Bulata se godinama bori protiv bolesti, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj je u invalidskim kolicima.

"Otekli su joj jastučići između pršljenova, nisu prokrvljeni dovoljno, na tri prsnjena ima napsrnuće, a ima i 16 diskus hernija, vidi se veliko ostećenje. Kao što znate, ima tu bolest da joj organizam stari brže u odnosu na godine", rekao je Marko.

marija bulat.jpg
Instagram / marija_bulat 

Marija je sad krenula na terapije laserom kako bi se regenerisala oštećenja. Pored skolioze i kifoze, kod nje su se pojavile i frakture na tri pršljenja. "Uradili smo ceo magnetni i rendgenski snimak, doktori prate situaciju. Plus na sve to ima dijastazu i hroničnu anemiju. Sve je to povezano, u invalidskim kolicima je bila dok je čekala na pregled", rekao je pevač za Telegraf tada, a sada je istakao da su deca jako teško podnela njenu bolest.

"Kada na trenutak izgleda to tako, da je sve u redu. I sada je u bolu, to je neka maska među ljudima, da budemo lepi. I njoj je lakše, malo se kao sredila, pomerila se s mesta i ustala iz kreveta. Sedeće na barskoj stolici, u ravnom je, ne može više štikle nikada u životu. Marija trpi nesnosne bolove, ali i dalje ima osmeh na licu", rekao je Bulat, a prenosi Alo.

marko-marija-bulat.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nisam znala šta je, dok nisam došla u Beograd i saznala da imam tri preloma kičme. Operacija je poslednja opcija. Hvala Bogu, hodam, verujem da će to potrajati. Pukla me je neka emocija kad sam onu sliku okačila, bila sam nepokretna, želela sam da im izrazim zahvalnost. I da ostanem u kolicima, bitno da sam živa svojoj deci", izjavila je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SKINUO JE KAPUT, A ONI SU ODMAH IZVADILI PIŠTOLJE! Bulat ispričao šta mu se desilo na splavu u Beogradu: BIO JE NA IVICI SMRTI Kurir televizija