Žena Marka Bulata se godinama bori protiv bolesti, ali su fotografije sa letovanja uverile mnoge kako se Marija oseća bolje.

Međutim, supruga popularnog pevača je sad objavila sliku na kojoj se vidi kako sedi u invalidskim kolicima. Budući da je dosad bilo reči samo o problemima s krvnim sudovima i teškoj anemiji, slika Marije Bulata je zabrinula mnoge.

Bulat je priznao da su morali na dodatne preglede nakon povratka sa letovanja, kao i da Marija ima 16 diskus hernija, piše Telegraf.rs.

marija bulat 2.jpg
Instagmra / bulat.marko 

"Otekli su joj jastučići između pršljenova, nisu prokrvljeni dovoljno, na tri prsnjena ima napsrnuće, a ima i 16 diskus hernija, vidi se veliko ostećenje. Kao što znate, ima tu bolest da joj organizam stari brže u odnosu na godine", rekao je Marko.

Marija je sad krenula na terapije laserom kako bi se regenerisala oštećenja. Pored skolioze i kifoze, kod nje su se pojavile i frakture na tri pršljenja. "Uradili smo ceo magnetni i rendgenski snimak, doktori prate situaciju. Plus na sve to ima dijastazu i hroničnu anemiju. Sve je to povezano, u invalidskim kolicima je bila dok je čekala na pregled", kaže pevač.

Marko Bulat o jezivom događaju
ATA / Antonio Ahel 

Marko je istakao i da dodatni problem predstavlja to što Marija ne može ni da trenira, a ni da joj kiropraktičar namešta bilo šta, zbog bolesti.

"Takođe, zbog prirode bolesti ona ne sme dugo ni da sedi, ne može ni da ode u bioskop, jer odmah ima problema", kazao je pevač.

Prema Marijinim rečima, ona jedva ima 50 kilograma. "On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete", kazala je svojevremeno.

"Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa limfom i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće", ispričala je tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SKINUO JE KAPUT, A ONI SU ODMAH IZVADILI PIŠTOLJE! Bulat ispričao šta mu se desilo na splavu u Beogradu: BIO JE NA IVICI SMRTI Kurir televizija