Pevačica Maja Berović porodila se u februaru ove godine, a prve mesece nakon rođenja malog Lava želela je da posveti isključivo nasledniku. Kada se osetila spremnom vratila se na scenu, ali i dalje svaki slobodan trenutak provodi sa sinom.

U svemu ima pomoć supruga Alena, koji ravnopravno sa Majom obavlja sve obaveze oko bebe.

"Oboje se budimo, ali ga Alen hrani noću. Ne doji ga on, to sam radila ja, ali više ne. Sad imamo flašicu. Fantastičan je osećaj, život je mnogo lepši. Kad dobijete dete, osetite najveću ljubav i najveći strah. Na početku su svi pričali da liči na tatu, a sada na mamu. Ima plave oči, pomešan je", ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

Iako se tokom prethodnih meseci odmorila od sjaja reflektora, Maja ne krije da joj je nedostajala javna scena i da uveliko planira nove projekte.

"Uželela sam se medija, i da nisam - kako da kažem to. Odmorila sam se. Polako za pesmu, biće uskoro... Ja se nadam, ako sve bude kako treba, trebalo bi pred Novu godinu da se desi. Imam ja svašta. Nedostajali su mi nastupi", rekla je Maja, koja sinu retko kad pušta svoje pesme.

"Slabo sinu puštam svoje pesme. On ima svoje dečije pesmice, ima jedna "Ja sam mali paradajz", to voli... Jesam ga razmazila, spava na meni... Spava i u krevecu, ali voli tako da zaspi na meni", zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Iako ima pomoć, pevačica je ta koja najveći deo dana provodi sa sinom i, kako je nedavno istakla, želi sve vreme da bude uz njega.

"Ja želim da sve vreme budem uz dete. Želim da stalno budem s njim. Ja imam pomoć naravno, ali ne puštam nikog da radi ono što treba jedna majka da radi", rekla je Maja pre nekoliko nedelja.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna