Pevač Željko Joksimović u braku je sa voditeljkom Jovanom Joksimović već punih deset godina. Par ima troje dece, sina Kostu i ćerke Anu i Srnu. Muzičar iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom, ima ćerku Minu koja ima 27 godina i krenula je očevim stopama. Upisala je Muzičku akademiju, gde je i diplomirala u septembru.

"Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu, naravno kada mi daju savet da nešto izmenim ja ih i poslušam. Oni su uz uvek uz mene i mnogo sam naučila od njih. Tata me je naučio da na muzici radim non-stop. On i ja odlično sarađujemo i velika mi je podrška od početka", rekla je nedavno Mina koja je sada rešila da svoje obrazovanje podigne na viši nivo, pa je upisala master studije.

"Upisala Master!", Mina je lepu vest objavila na društvenim mrežama, a čestitke ne prestaju da pristižu sa svih strana. Ipak, nema sumnje da su na nju najviše ponosni roditelji, a tata posebno.

Često se spekulisalo o odnosu Mine i Željkove suprugre Jovane, a voditeljka je u emisiji "Iz profila" iskreno govorila o tome.

"Ja Mini ne mogu da budem drugarica, ne mogu da joj budem ni mama. Ja mogu da joj budem prijatelj i neko ko će, šta god da joj treba u životu, uvek biti tu. Ljudi strašno mešaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje - divnu mamu i divnog tatu", istakla je voditeljka svojevremeno.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna