Otkako se povukla u medijsku ilegalu Marija Petronijević vešto je krila detalje svog privatnog života od javnosti, pa je tek i vest da je ponovo u drugom stanju obelodanila pred sam kraj trudoće.  Glumica i njen izabranik, IT stručnjak Milinko Isaković, u oktobru 2021. godine dobili su sina, a njihova porodica uvećana je za još jednog člana.

Pre tačno deset dana Marija Petronijević se porodila drugi put i na svet donela drugo dete.

Očigledno da se glumica i te kako dobro oseća budući da se samo deset dana nakon porođaja vratila obavezama u domaćinstvu, što je takođe podelila sa svojim pratiocima, koje je oduševio izgled Marije Petronijević.

Naime, poznato je da glumica živi sa suprugom i sinom na selu i da se bavi poljoprivredom, pa je tako Marijina fotografija koja je osvanula na Instagramu bila upravo iz bašte, piše Gloria.

"Danas je profesor Goran koji proizvodi prirodni med, za svoje pčele uzeo 36 sadnica lavande, kako bi mu pčele u toku jeseni imale prirodnu pašu.

Goran će nam se revanširati svojim prirodnim medom. Čuvajmo prirodu i pomozimo jedni drugima koliko možemo. U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo“, napisala je glumica, a izgled Marije Petronijević pobrao je mnoštvo komplimenata.

Kako Marija Petronijević izgleda deset dana nakon porođaja
Instagram/Marija Petronijević 

Marija je, kako se navodi, lepe vesti saznala u danima kada se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca.

Atraktivna crnka već godinama živi u rodnom selu Visibabe pored Požege, gde vodi poljoprivredno gazdinstvo koje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja.

"Sadni materijal u ovom momentu proizvodim za svoje potrebe, jer sam rešila da napravim neki park ili šumu, koja će svakako svoj pun sjaj imati kada me već uveliko ne bude. Domaćem kestenu je potrebno i 30 godina da počne da rađa, a planiram i nekoliko hektara kestena", rekla je svojevremeno za "Blic".

Tom prilikom je istakla i da je ponosna na to što njen naslednik raste u zdravoj, seoskoj sredini.

"Zasad živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovljno želeo", rekla je tada glumica.

Još fotografija Marije Petronijević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / marija.petronijevic Lepa glumica živi u selu Visibaba kraj Požege.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO) Instagram/petronijevic.marija