Glumac Aleksandar Radojičić objavio je fotografiju na Instagramu koja je izazvala mnogo pažnje.

Naime, nekadašnjim Tviterom, sadašnjim Iksom se širi njegova fotografija sa ćerkom, ali i dečakom, za kog korisnici ove mreže tvrdi da je sin iz drugog braka njegove bivše supruge.

"Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu", napisao je jedan tviteraš.

3613222_radoj3_ff.jpg
Printscreen/Twiter/Radojicic Aleksandar 

"Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast", nizali su se komentari.

Aleksandar Radojčić sa sinom bivše žene
Printscreen/Twiter/Radojicic Aleksandar 

Inače na slici se vidi da je dečak jako blizak sa našim glumcem. Zajedno sa svojom polusestrom, on grli i ljubi Aleksandra.

Aleksandru je devetogodišnja ćerka Aja životni pokretač. Rano je postao otac a ljubav prema detetu je, kako kaže, najlepši osećaj koji je iskusio.

"Roditeljstvo je najlepše i najteže zanimanje na svetu. Prvo, zbog odgovornosti, jer treba se privići na činjenicu da više niste centar sveta, a drugo jer znate zašto to radite. Ljubav koju osećate prema detetu i koju dobijate od njega nešto je što nikada pre nisam doživeo. Ne postoji ništa lepše, iako je odgovornost ogromna, pogotovo ako ste javna ličnost. U svakom trenutku treba biti svestan da će sve što radiš jednog dana uticati na tvoje dete", rekao je nedavno za Hello" glumac koji tvrdi da je odnos između oca i ćerke poseban.

"Važno mi je bilo da dete bude živo i zdravo, ali otkad imam Aju, znam da je ne bih menjao ni za pet sinova. Odnos između oca i ćerke je poseban - ona je moja najveća snaga, ali i slabost. Čini mi se da su sinovi vezani za mamu i treba im više pažnje i brige, dok su ćerke privrženije porodici, umeju da uzvrate ljubav. Svakako, voleo bih da imam još dece, nebitno kog pola", rekao je Radojičić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ O PREMIJERI ZALJUBLJENOG ŠEKSPIRA: Napravili smo sjajnu predstavu, drago mi je što sam deo ekipe Kurir televizija