Glumica Marija Petronijević se oglasila noćas na Instagramu i objavila da je novi, težak gubitak zadesio njenu porodicu - umro joj je otac.

"Sanjin i moj tata, Milija Petronijević, najbolji deda našoj deci, nakon mesec dana od prerane smrti mame, iznenadno je preminuo. Sahrana će se obaviti 8. avgusta u 14 časova na seoskom groblju. Tata, hvala ti što jesi bio tu kada je bilo najteže. Mnogo već nedostaješ, i mnogo smo te voleli", objavila je glumica uz dirljivu sliku dede Milije sa unučetom.

marija petronijevic sin i otac.jpg
Instagram / petronijevic.mariija 

Njeni pratioci na Instagramu su u šoku zbog ove iznenadne smrti. "O Marija moja mila... Mnogo mi je žao, mnogo. Nažalost, znam kako je jer su mi isto oboje otišli... Neka najbolji deka počiva u miru Božijem a tebi, sestri i ostaloj rodbini najiskrenije saučešće! Drži se dušo... Svu snagu sveta ti želim", jedna je od poruka.

Glumica se poslednjih godina povukla se iz javnog života i mir pronašla u rodnom selu Visibabe, kod Požege. Tamo je zasadila plantažu jagoda, kupila stado ovaca i pronašla svoju sreću, koju je upotpunilo rođenje sina krajem oktobra 2021. godine.

Ona redovno komunicira sa svojim poštovaocima na Instagramu i radosno s njima deli slike novosti sa svog imanja. Tako je nedavno pokazala i sa koliko uspeha je razmnožila pinjole - svi su zainteresovani za sadnice, a Marija je nesebično odlučila da jedan broj pokloni.

marija petronijevic pinjoli.jpg
Instagram / marija.petronijevic 

Njen dan je ispunjen brigom o detetu, a onda i obilaskom biljaka i životinja na farmi, koja je pokrivena i video nadzorom. Vrlo često podeli neki od snimaka i na Instagramu. Od upliva savremenih medija štiti samo svoju ljubav i partnera kojeg još nije pokazala javnosti.

To je, kako je jednom kazala, muškarac koji je imao, pre svega, dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim. "A onda je imao i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", iskrena je Marija Petronijević.

Kako protiču njeni dani na farmi, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / marija.petronijevic, Instagram/Marija Petronijevic Glumica živi na farmi u selu Visibabe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Izvor: Lepa&Srećna