Jasna Milenković Jami ćerku Leu smatra svojim životnim uspehom. Podržava je u svemu, a posebno u odluci da se obrazuje. Ipak, ne krije da joj je velika želja da njena naslednica snimi jednu pesmu jer je talentovana za muziku.

"Neverovatno, ali je ona zaista, što se kaže, moja kopija. Ona je u potpuno drugim vodama iako sjajno peva, ja je čak nagovaram i može da se desi da bar snimi jednu pesmu. Eto meni za dušu, ali se ona potpuno odlučila za politiku i bezbednost, svakako je moja velika podrška, kao što sam i ja njena", rekla je ona nedavno za Grand.

Jami prizanje da je ponosna što je njena ćerka odabrala obrazovanje i što svi kažu da je izrasla u dobru i vaspitanu devojku.

"U tome jeste tajna tog nekog uspeha, da kažem. Mogu da postoje i dobra deca, mogu da postoje i dobre devojke, samo roditelji treba malo više da se bave njima i biće nade za nas i za ovu Srbiju",  rekla je ona.

"Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju. Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu. Kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila", rekla je Jami za magazin "Gloria" jednom prilikom.

Pogledajte još fotografija Jami sa ćerkom u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jasna Milenković Jami sa ćerkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"JOŠ UVEK SAM HODAJUĆA PROVOKACIJA!" Jami u 6. deceniji izgleda kao avion, a sada OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA Kurir televizija