Marija Šerifović od svojih principa ne odustaje ni u 17. sezoni "Zvezda Granda". Kako kaže, kolege će joj prijati samo neko kratko vreme, dok ne počnu njihove standardne nesuglasice.

"Ne mogu sada da kažem da mi je neko ludo nedostajao, ali mogu da kažem da će mi prijati neko druženje sa njima, prvih šezdeset, sedamdeset minuta, a onda idemo agonija.

U jednom momentu se osvrnula i na nova dešavanja na sceni, pa se zapitala zbog čega svi žele da pevaju u poslednje vreme.

"Trudim da budem objektivna, i što sam starija, sve u neku težu i težu babu rastem, muzika će zauvek biti broj jedan, to je neki osnovni temelj. Generalno sam ja umorna od svega što slušamo i svega čemu pažnju pridajete, to me užasava, to nije zdravo i ja ću ostati pri svojim stavovima kada je u pitanju ovaj šou i muzika će biti nešto najvažnije", priča ona i otkriva da li će biti stroga i u narednom periodu:

"Biću svoja i mislim da je to najvažnije. Nekada i mi kažemo, pa neka prođe, ma šta ajde, ako ne zna. Idi čoveče radi nešto drugo, zaposli se u pekari, nemoj da pevaš i da nas maltretiraš, ma ko god to bio. U ovoj zemlji svi žele da pevaju, meni je to neverovatno, ne znam da li je to DNK ili neka greška u kodu, nemam pojma. Ne znam šta je tu interesantno, da li ta brza popularnost, ali vi im to omogućavate i hvala vam, ali je to besmisleno", rekla je za "Grand" Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Evo kako Marija Šerifović slavi rođendan Instagram