Iako je nekoliko puta najavljivala svoj odlazak iz žirija "Zvezda Granda", na radost brojne publike Marija Šerifović ipak je potpisala ugovor i za predstojeću sezonu koja uskoro počinje.

Pevačica je to potvrdila na svom Instagram profilu, međutim, odlučila je da preseče i da otvoreno kaže šta zamera takmičarima za koje smatra da se ne trude dovoljno i da nisu na pravi način iskoristili "svojih pet minuta" u najpopularnijem šou programu.

marija serifovic zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Zaključila sam da u "Zvezdama Granda" ja ginem sa onom decom, trudeći se da budu što bolji ljudi, pevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vreme teče, ti u stvari primetiš da je to bilo samo jedno gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra retki. Istovremeno, to je verovatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, niko ne mašta i ne vidi sebe negde. Okej, razumem i da mora da se živi i da se sipa gorivo, da se kupuju pelene, sve to razumem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža, pa valjda ćeš da uradiš sve na ovom svetu... Ne znam", rekla je iskreno Marija, koja je uvek bila vrlo otvorena prema kandidatima.

Ipak, iako mnogima u javnosti deluje hladno i rezervisano, pevačica je jednom prilikom priznala da je veoma emotivna i ranjiva, a govorila je i o odlascima kod psihoterapeuta.

marija serifovic
Youtube / Marija Serifovic 

"Može dosta toga da me poljulja, ljudi me doživljavaju kao bezobraznu, bahatu, drsku, nevaspitanu, ali nisam takva! Samo sam brzopleta, nemam živaca i ne volim spore ljude. Ranjiva sam i emotivna, možda sam emotivnija od svakog koga poznajem, ali mi je lakše da stvari koje me dovedu u takvo stanje procesuiram sama, bez igde ikoga. Imam svog terapeuta već 19 godina jer je važno održavati mentalno zdravlje. To što živimo u Srbiji gde je tabu tema odlazak kod terapeuta jer vas tada svrstavaju u lude, to je fuj stav. Imam svoju doktorku, a možda je ona kriva što nekima idem na živce više, nekima manje, ali ja je ne bih menjala nikada", rekla je Marija svojevremeno za "Alo".

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna