Ana Sević i Andreana Čekić nekada su bile dobre drugarice, ali se to promenilo kada su se žestoko posvađale. Sada je Andreana Čekić priznala šta se tačno dogodilo i otkrila ko je kriv za njihovu svađu.

Kontakt su prekinule kada se Ana razvela od Darka, međutim to nije razlog zašto je njihovo prijateljstvo prekinuto.

"Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo", ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

"Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom", zaključila je u emisiji.

Andreana je nedavno prekinula komunikaciju i sa Slađom Alegro, jer su im se kako su istakle putevi razišli.

"Ne bih to uopšte nazvala svađom, nego razilaženjem. Kao što u životu imate neke prijatelje, pa se prosto raziđete u nekim životnim stavovima i razmišljanju. Nikada mi nismo imale nikakvu raspravu, svađu, od mene i iz mojih usta nikada nije ništa ružno izašlo o njoj, niti to mislim", rekla je ona i dodala:

"Samo su nam se putevi razdvojili i eto, ja sam otišla levo, ona desno. Ali bez ikakve drame i svađe što se mene tiče",

Slađa kaže da se sa Andreanom od tada srela nekoliko puta, ali se po svemu sudeći njihovo prijateljstvo neće nastaviti.

"Sretale smo se par puta onako u prolazu. Opet kažem bez ikakve ružne misli, nego prosto u nekoj fotografiji ja više ne vidim nas u istoj slici, samo to, ništa drugo", kazala je za "Skandal" Slađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Sević - volela bih da se poslednji put okupljamo ovim povodom kad je Darko u pitanju Kurir