Bivši fudbaler Peđa Mijatović došao je na 18. rođendan ćerke Aca Pejovića u pratnji supruge Anete. Nekad veoma tražena manekenka pokazala je liniju na kojoj mogu da joj pozavide i dvostruko mlađe devojke.

Ona je za ovu priliku obukla crni kombinezon sa interesantnim dekolteom koji je istakao njenu besprekornu figuru. Iskombinovala ga je sa sandalama sa visokom potpeticom i belim sakoom kojim je napravila kontrast.

Pedja i Aneta su već 23 godine uživaju u srećnom braku. Kruna njihove ljubavi su tri ćerke, Nađa, Nina i Lola, a njihov brak je prolazio kroz razne faze.

Aneta je bivša manekenka, a sada se bavi dizajnom enterijera. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu i govori čak pet jezika.

Osim obrazovanjem, ona se može pohvaliti i savršenim izgledom. Naime, Aneta i u 5. deceniji izgleda savršeno.

"Bilo je i izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. Svako se tokom godina menjao na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života", izjavila je Aneta svojevremeno, a njen suprug u jednom intervjuu istakao je koliko je zahvalan što pored sebe ima takvu ženu.

"Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

"Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", ponosno je kazao bivši jugoslovenski reprezentativac koji je na "ludi kamen" prvi put stao kada je imao 21 godinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PREDRAG MIJATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Greška je bila kod OVIH igrača, šanse za prolaz su MINIMALNE! Kurir televizija