Kantautor Željko Joksimović danas je u srećnom braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović sa kojom ima sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu, a prethodno je bio oženjen svojom prvom ljubavlju Vesnom, sa kojom je dobio ćerku Minu.

Željko se Vesnom oženio kada je imao 23 godine, a malo poznate detalje iz pevačeve rane mladosti svojevremeno je otkrio čovek koji ga odlično poznaje, prvi komšija iz njegovog rodnog Valjeva, koji mu je sticajem okolnosti u školi predavao fiziku.

"Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati", pričao je profesor Srećković, prenosi "Hello".

Ćerka Željka Joksimovića upisala master studije
ATA / Antonio Ahel Željko Joksimović sa najstarijom ćerkom Minom

"Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: 'O, dobar dan, komšinice', a ona se zacrvenela. Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali", otkrio je svojevremeno profesor. 

Kao kruna Vesnine i Željkove ljubavi rodila se naslednica Mina, koja sada ima 28 godina. 

"Bio sam vrlo mlad kada se Mina rodila i mnogo toga nisam znao, premda ne mislim da je to nedostatak zato što ljubav prema detetu ispravi sve nedostatke. Tako je bilo i onda, tako je i danas. I možda nisam savršen, ali decu neizmerno volim i ona to osećaju", rekao je Željko Joksimović jednom prilikom. 

Još fotografija Željkove najstarije ćerke Mine, koju je dobio sa Vesnom, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/minajokssimovic Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Zavirite na 50. rođendan Željka Joksimovića Kurir