Prva žena Željka Joksimovića izbegava javnost, pa zato ni ćerka Mina ne objavljuje suviše često njene fotografije. Popularni muzičar i Vesna su se venčali kad im je oboma bilo 23 godine, a ne samo da su se razveli, već je Joksimović tražio i da se poništi taj brak.

Razlog tome je bila želja da se i sa Jovanom, s kojom je danas u braku, venča u crkvi. Vesna i dalje živi u Valjevu, gde i Željko voli da ode kako bi posetio majku.

Sa njom se viđa i prva gospođa Joksimović, a skladni odnosi nisu narušeni otkako je Željko u drugom braku. Ljubav iz školske klupe ostala je u prošlosti, ali Vesnu stalno pitaju zašto je do razvoda došlo.

mina-joksimovic-vesna-joksimovic-zeljko-joksimovic-branislav-joksimovic-instagram_f-min.jpg
Instagram / vesnagjoksimovic 

Sada je ona konačno rešila da progovori i razreši nedoumice. "Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija. Dok je lepo neka traje, i onda adio. Eto vam odgovor, napisala je Vesna na svom Instagram profilu. 

115910_vesna-joksimovic-instagram_iff.jpg
Instagram / the_vesna_009 

Podsetimo, njihova Mina je već samostalna i živi u luksuznom stanu u centru Beograda. Lepotica uživa da se slika za Instagram, pa više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram/minajokssimovic Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču Kurir televizija