O ljubavnom životu Aleksandre Mladenović najviše se pisalo onda kada se nagađalo da je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Priče je podgrejalo to što je upravo ona bila pozvana da peva na proslavi u porodici Šaulić,  kada je Luka Adžić dobio ćerku. Ona je tada istakla da je s Mihajlom na socijalnoj distanci.

"Mihajlo je predobar momak, jako je kulturan i imam samo reči hvale o njemu da kažem. Što se tiče ljubavi, ne znam zaista kakav je. Nisam u vezi s njim, ja sam sama. Otišla sam tamo kao pevačica, vole da me slušaju i meni je drago da je tako. Lepo sam se provela tamo. S Mihajlom sam bila na socijalnoj distanci, ali i njemu sam otpevala par pesama", rekla je  tada u emisiji “Premijera – Vikend specijal” Aleksandra  koja je sada priznala da nema sreće u ljubavi i da je uvek birala pogrešne muškarce.

"Mojim momcima je smetalo što sam pevačica. Krenu sa mnom na nastup, pa mi prave ljubomorne scene. Govore mi kako da se ponašam i šta da radim. Onda se posvađamo, pa celo veče budem napeta. Ubrzo raskinem, jer mi ne treba dečko koji će mi zvocati, govoriti šta da obučem, već da me podržava i bude uz mene. Do sada su mi sve veze bile greške", ispričala je za "Informer" pevačica i dodala da nikad ne bi oprostila preljubu:

"Tukla bih muškarca kad bi me prevario! Ne podnosim neiskrene ljude koji sede na dve stolice. Mnogi muškarci su me lagali, ma ne želim da se sećam toga. Nemam dečka, ali nadam se da će se uskoro pojaviti neko ko će mi se dopasti", zaključila je Aleksandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna