Pevačica Aleksandra Mladenović ima tek 28 godina, a već je na spisak svojih nekretnina uspela da upiše i onu najluksuznijem kraju Beograda. Nekadašnja "Zvezda Granda" isiče da voli da radi i da u planu ima da kupi i treći stan.

"Prvi stan sam kupila 2018, a potom i automobil. Posle dve godine sam pazarila još jednu nekretninu u Beogradu na vodi, a sada planiram da kupim treći stan na Vračaru. Kad to završim, smiriću se, majke mi. Ne bacam pare na izlaske i na neke druge gluposti! Volim da radim i da gradim. Kada jednog dana budem imala porodicu biće mi lakše, jer ću manje morati da nastupam, a više da budem uz decu. Ponosna sam na to što sam obezbedila i moje roditelje, majku Vesnu i oca Gorana. Renovirala sam im kuću i u potpunosti je sredila", rekla je Aleksandra koja je sada kako kaže bankrotirala posle albuma.

"Koncert je svakako veliki zalogaj. Čestitam svima koje se usude da naprave koncert, imaju moju podršku. Ne pratim trendove, uvek sam svoja i kada budem smatrala da je vreme za to napraviću jedan veliki koncert. Sve to puno košta, a ja sama ulažem u svoju karijeru bez ikakvog sponzorstva. Moram da kažem da sam bankrotirala posle albuma", kazala je za "Grand" Aleksandra i istakla da su na njen predan rad i samostalnost posebno ponosni roditelji.

"Imala sam samo podršku od prijatelja i porodice, smatram da mi je to najveći uspeh i najveća pobeda. Radom i trudom sam sve postigla, a roditelj su naravno ponosni", istakla je pevačica koja veoma često posećuje roditelje u rodnom mestu:

"Volim svoje rodno mesto, kod kuće pomažem roditeljima, uvek rado odlazim u rodno selo. To se nikada neće promeniti", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ŠOK! NE ŽELIM NIŠTA SA ISAKOM, ŠTO DALJE OD MENE: Aleksandra Mladenović BRUTALNO poručila bivšem dečku i OVO! KURIR TELEVIZIJA.