Danica Maksimović u životu se uvek vodila osećanjima. Nisu je zanimale čaršijske priče, a svoj raj izgradila je sa nevenčanim suprugom sa kojim ima sina. Iako nikada nije stala pred oltar njihova ljubav traje punih 40 godina.

Energična i jaka hvatala se u koštac sa velikim problemima. Čvrst karakter je nasledila od oca, a njenom sazrevanju doprinelo je i to što je mlada ostala bez oba roditelja.

"Tata je nastradao tako što su ga pretukli na smrt, a mama je preminula u roku od tri dana. Izgubila sam oba roditelja, što je teško, kao da vam je neko posekao koren",  kazala je Danica koja je kasnije tokom života utehu počela da traži u alkoholu. Taj porok joj je po sopstvenom priznanju dosta toga uništio, ali je zahvaljujući jednoj od najlpeših stvari na svetu uspela da se iskobelja iz kandži alkoholizma.

 "Veoma je bitno da kad skreneš s puta, znaš da se vratiš na kolosek i da nađeš u sebi snage. Ja sam kratko bila u tom problemu, nije to kod mene dugo trajalo. Bila sam sportista, moj organizam se bunio protiv toga, ali sam uletela u zamku, nisam ni bila svesna. Onda sam se osvestila, i hvala milostivom bogu, pored sebe sam imala svoju porodicu, ljubav svih, i svoju majku, i svoje dete i sestru. Naravno, tražila sam stručnu pomoć, jer stvarno je najvažnije da se kad imate problem obratite na pravu adresu.

Treba da promenite ceo režim života, da izbegavate društvo koje konzumira alkohol, da biste se izvukli dok ne stanete na noge. Ovo govorim s distance od skoro dvadeset godina, ali uvek ću nekim savetom pomoći svima koji se nađu u toj situaciji. I, Nenade, treba da budeš hrabar, da pogledaš sebe u ogledalo i da pitaš šta hoćeš od svog života. Treba pronaći nove i prave vrednosti, i ići dalje", rekla je za "Puls" ranije Danica Maksimović.

Pogledajte još fotografija Danice Maksimović u galeriji ispod.

Instagram / danymaksi Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Danica Maksimović instagram/danymaksi