Tekst: Promo

Ovim događajem, kompanija dm pruža priliku neafirmisanim mladim šminkerima da se istaknu, pronađu svoje mesto u makeup svetu i pokažu svoje umeće široj publici.

Zainteresovani šminkeri mogu da se prijave za učešće u ovom uzbudljivom takmičenju do ponoći 10. septembra 2023. godine, a sve informacije o uslovima takmičenja i načinu prijavljivanja dostupne su na zvaničnom sajtu dm-a. Oni koji uspeju da se probiju do finala neće samo dobiti šansu da unaprede svoje veštine uz pomoć priznatih makeup artista u našoj zemlji, već će imati i mogućnost da osvoje vredne poklone.

Prošlogodišnji događaj pratilo je uživo skoro 29.000 ljudi, što ga čini jednim od najpopularnijih online događaja u zemlji. Međutim, publika ima mnogo veću ulogu od samog posmatranja. Naime, odluka o pobednicima ne zavisi samo od stručnog žirija, već svaki gledalac ima priliku da glasa putem online platforme tokom prenosa takmičenja. Ovaj spoj glasova gledalaca i mišljenja tročlanog žirija, koji čine poznate ličnosti iz javnog života, odrediće one najbolje.

Pod krilaticom „Umetnost nastaje potezom moje makeup četkice", dm drogerie markt podržava mlade talente i poziva sve zainteresovane šminkere da se prijave i budu deo ove nezaboravne avanture. Pokažite vašu kreativnost i umeće i možda baš vi postanete nova zvezda makeup scene.