Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena u regionu, pop zvezda Nataša Bekvalac već dugi niz godina nema emotivnog partnera. Uživa uz svoje ćerke, roditelje, sestre i prijatelje, ali je sada priznala da se nakon pet godina, koliko je prošlo otkako se treći put razvela, pojavio neko ko je privukao njenu pažnju.

"Imam simpatiju, ali on to ne zna, a ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija. Sa naših je prostora, volim ja naše. Nemam strah da priznam emocije, ali je ovo na nivou neke tinejdžerske simpatije", iskrena je bila Nataša za "Kurir".

Pevačica je ponosna majka dve ćerke - stariju Hanu (16) dobila je sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem, a mlađu Katju (5) sa trećim suprugom Lukom Lazukićem.

Nataša Bekvalac imala zamerku za obezbeđenje na nastupu
ATA / Antonio Ahel 

Nataša se sada osvrnula na odgajanje naslednica, te istakla da smatra da je sa mlađom ćerkom mnogo grešila.

"Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dete zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mere da do treće godine nije pala. To nije uopšte pohvalno. Shvatila sam da sam uvek govorila: 'Nemoj, mama će!' Došli smo u situaciju da sam se pitala: 'Šta ja pravim od deteta, hoće li biti sposobno ili ne?' U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci", rekla je pevačica i dodala da starijoj ćerki ne proverava telefon.

"Hani ne proveravam telefon, ali joj znam šifru", priznala je.

Pevačica je nedavno rekla i da su sestre Dragana i Kristina njena najveća podrška i životni oslonac.

Nataša Bekvalac ponosna na sestre
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku (smeh)", rekla je tada Nataša.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna