Vest da je Mina Naumović u drugom stanju iznenadila je mnoge, a kad se već pojavila u medijima, i Ognjen Amidžić je shvatio da je više ne može demantovati.

Prema rečima voditelja, želeli su da trudnoću kriju od javnosti još neko vreme, ali su srećniji nego ikad. Nedavno je čak izjavio i kako bi voleo da dobije ćerku, pre nego što se uopšte saznalo da je Mina trudna.

Na društvenim mrežama su sve češća pitanja vezana za Minine slike sa minulog letovanja. Tada se, podsetimo, voditeljka požalila kako ima dva-tri kilograma viška.

mina naumovic 5.jpg
Instagram / callmenaumi 

"Nije ni važno, jer sam srećnija nego što sam bila ikad u životu", napisala je Mina uz fotku za koju se svi pitaju da li je već na njoj bila u drugom stanju, a da nije ni znala.

Po mišljenju stručnjaka, ona je u najboljim godinama za prvu trudnoću, budući da već posle tridesete može biti veći rizik od spontanih pobačaja i različitih abnormalnosti u razvoju ploda. 

mina naumovic 4.jpg
Instagram / callmenaumi 

Međutim, uprkos idealnom godištu, Mina je odlučila da već sada započne trudničko bolovanje, pišu naši mediji. Tako će Ognjen u svom "Amigi šou programu" biti bez svoje "omiljene voditeljke". Budući da je već upoznao i roditelje lepe Mine, svi se pitaju - da li će se uskoro začuti i svadbena zvona? Više Mininih i Ognjenovih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / callmenaumi Zaljubljeni uživaju na moru na Santoriniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Evo šta se dešava u domu Ognjena Amidžića i Mine Naumović Instagram/ callmenaumi