Pevačica Andreana Čekić otkako se razvela od Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju, retko govori o privatnom životu. U jednom od retkih intervjua ispričala je da se njihov brak završio jer u njemu više nije bilo ljubavi.

"Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao", rekla je pevačica koja je ubrzio uplovila u vezu sa Markom Miloševićem, koji ju je zaprosio na proslavi njenog 35. rođendana. Njihova veza bila je jako tubulenta, a na kraju su odluči da se rastanu.

Andreana je, čini se ubrzo nakon raskida, pronašla svoju sreću, međutim i ta veza je okončana. Nedavno je prisustvovala je svadbi Darka Lazića koji je oženio svoju prvu ljubav, ali kako kaže, ona nije te sreće.

"Ne, ne vraćam se starim ljubavima, što bi rekla Dragana Mirković u pesmi. Ja eto nisam imala sreće, on je imao, možda je ta njihova prva ljubav bila i prava pa su zbog toga sada zajedno. Ja nisam imala tu sreću, kod mene sve mora „Jovo nanovo“. Ne kažem da moja neka ljubav nije bila prava, u tom trenutku je svaka prava", rekla je ona.

Na pitanje da li će hvatati bidermajer Andreana je dala odgovor koji je odao njen trenutni emotivni status. Ponovo je istakla da dok ne nađe pravu ljubav, o tome neće javnno govoriti.

"Ja kada budem imala ljubavi, neću kriti sigurno, svi ćemo znati to. Sve dok se to ne desi, nema potrebe da se priča o tome. Neću hvatati bidermajer, jeste da sam fri, udavala sam se već jednom, tako da nema potrebe", zaključila je Andreana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek Kurir