Rođendani se u porodici Novaka Đokovića slave na najrazličitije načine, ali on i Jelena najviše uživaju kad bar jedan deo slavlja provedu u prirodi.

Tako je, za svoj 37. rođendan, Jelena poželela da ga provedu na Azorskim ostrvima, pa je slavlje upotpunjeno šetnjama kroz ovaj zeleni raj.

Nasuprot tome, mala Tara je pre dva dana proslavila svoj šesti rođendan u pravoj gradskoj "džungli", u Njujorku. Njen tata Novak igra na turniru i niže uspeh za uspehom, ali sigurno je da su Tari organizovali nezaboravno slavlje. Na Instagramu je osvanula samo jedna slika, a na njoj se vide Novak i Jelena kako s decom bosonogi trče po travnjaku.

Tarin srećan dan ostaće upamćen i po Novakovoj izjavi koju su preneli brojni svetski i domaći mediji. Na konferenciji za novinare, nakon pobede nad Bornom Gojom, reagovao je na konstataciju novinara da "očevi više vole ćerke, a majke sinove".

Prvo se nasmejao. "Verovatno bih mogao to da potvrdim. Ne u kontekstu da više volim ćerku nego sina, volim svakog na poseban način i to je nemerljiva ljubav koja ni sa čim ne može da se poredi", kazao je Novak.

Međutim, on kaže da ima razlike u tim ljubavima. "Osetljiviji sam na nju, istopim se kada mi nešto kaže, a ona je manipulatorka mala, pa me vrti oko malog prsta. Stefan je drugačiji. Muški odnos malo je čvršći, da ga pripremim za život da nosi sebe i buduću porodicu", zaključio je Đoković. Više njegovih slika pogledajte u galeriji.

Profimedia Uspeh u Australiji

Tekst: Lepa&Srećna