Novak Đoković je završio uspešnu tenisku godinu i sad ima malo vremena da se posveti sebi, porodici i zasluženom odmoru. Jelena ga je pratila na svim turnirima, a na poslednjem takmičenju u Torinu su oboje plenili pažnju medija.

Usledila je i krsna slava - Aranđelovdan - na kojoj su tata Srđan i mama Dijana dočekali rodbinu i prijatelje u porodičnoj vikendici na jezeru Pavlovac. Sad je konačno došao trenutak da Nole i Jelena mogu da se opuste i daju sebi oduška.

Njihov izbor u takvim trenucima je odlazak u prirodu, a sada su se odlučili na pravi poduhvat. Sudeći po slikama na Jeleninom Instagramu, krenuli su na vrh Konče, najpoznatije planine u Marbelji. Podsetimo, Novak u Španiji ima prelepu kuću i idealne uslove za treniranje, a tamo živi i njegov brat Marko.

novak djokovic i jelena 2-min.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Uspon na Konču počinje na samo dvadesetak minuta od središta Marbelje.  Sa vrha se pruža nezaboravan pogled, ali penjanje nije baš za početnike. Najbolje je krenuti sa iskusnim vodičem, jer postoje brojne staze. 

Neke od njih su veoma rizične, pa se penjanje nipošto ne preporučuje deci. Nakon pređenih 8 km uspona, stiže se na 1200 m nadmorske visine. Bez flašice vode, ne sme se krenuti na ovo planinarenje, kao ni bez mobilnog telefona. Kad dođete do vrha, pogled će biti vredan svakog truda.

Uverite se i sami - u galeriji su Jelenine slike.

Instagram / jelenadjokovicndf Popularni bračni par uživa u planinarenju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna