Jelena i Novak Đoković proslavili su juče rođendan ćerki, a mala Tara je uživala u najlepšim čarima ranog septembra.

Kako je njena mama pokazala na Instagramu, Tara i Stefan najviše uživaju kad su u prirodi.

Poznato je da Jelena vaspitava decu, između ostalog, i po načelima dr Šafali Sabari, kliničkog psihologa iz Njujorka. Kako ona ističe, važno je da deca nisu pritisnuta disciplinom, ali da imaju jasne i konzistentne granice u ponašanju.

To znači da oko nekih pitanja nema "pregovaranja", a to se odnosi na količinu sna, urednost prostora ili ograničeno korišćenje pametnog telefona, tableta, računara.

jelena-djokovic- tara i stefan.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Sa druge strane, osluškuju se dečije potrebe i sa mališanima se razgovara o njihovim željama. Zato je mnoge oduševila fotografija kojom je Jelena ilustrovala Tarin rođendan. Najvažnije je, očigledno, bilo da svo četvoro budu na toj slici, naročito pošto je poznato da je Novak imao težak teniski meč baš kad su obavljane pripreme za ćerkin srećan dan.

novak djokovic 0799556528-min.jpg
Profimedia 

Takođe, umesto da sede u nekoj igraonici, porodica Đoković radije provodi vreme sa decom u prirodi, na otvorenom. Roditelji podstiču ćerku i sina da budu aktivni, pa često svo četvoro bosonogi trče po travi.

Mada je Jelena sigurno pripremila Tari i neki zdrav slatkiš da obeleži njen rođendan, na Instagramu kojim ga je ispratila na Instagramu nema ni gomile torti ni igračaka, samo ruke pune balona i vedra atmosfera porodice na okupu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE" Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije Kurir televizija