Za razliku od mnogih koleginica sa estrade, Zlata Petrović ne troši novac na luksuzan nakit, garderobu i automobile. Kako kaže, živi uobičajenim životom, često kupuje u kineskim prodavnicama, a na kozmetiku daje minimalno novca.

"Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu", rekla je za "Grand" pevačica, kojoj skupi brendovi nikad nisu bili prioritet.

"Meni ne moraju po svaku cenu atributi da budu u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prioritet i tako učim i svoju decu", istakla je Zlata.

zlata petrovic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je nedavno ispričala da bi sa dve krave i velikim placem bila zadovoljna, kao i da joj, kako vreme ide, sve više prija miran život, bez gužve.

"Što sam starija, sve se više sećam svog odrastanja na selu. Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Ipak, ona je bila sve! I domaćica i majka, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Od nje sam nasledila snalažljivost i umeće da zaradim novac. Uvek sam volela selo u kom sam odrasla. Tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi. Mislim da bih tamo mogla da živim samo s dve krave na velikom placu. Prija mi mirniji život kako vreme prolazi", priznala je Zlata.

Još fotografija Zlate Petrović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica drži dijetu, njen izbor je autofagija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZLATA PETROVIĆ NIKAD OTVORENIJA: U KLIMAKSU SAM, KAKVA CRNA LJUBAV! Sa koleginicom Gocom Božinovskom planira DA SE UGOJI 200 KILA? kurir televizija