Pevačicu Snežanu Mišković Viktoriju nismo imali priliku da vidimo duže vreme, jer se nakon učešća u jednom rijaliti programu povukla iz javnosti. Sada se oglasila zbog tužnog povoda. Njena majka Mileva je preminula.

"Teško je bez tebe, majko. Ode ti meni na bolje mesto“, napisala je na ona Fejsbuku 25. juna, a nekoliko dana kasnije zahvalila se svima koji su joj uputili izjave saučešća.

"Hvala svima koju ste razumeli moju bol za majkom i razumeli moju slabost da je podelim sa vama", napisala je Viktorija koja je objavila i jedan komentar koji svedoči o tome kakva je njena majka bila.

Majka pevačice Viktorije bila je učiteljica, koja je iza sebe ostavila brojne generacije, a od nje su se oprostili i njeni nakadašnji đaci.

"Preminula je naša velika učiteljica Mileva Mišković. Najbolja učiteljica na svetu. Mi smo kod nje već u četvrtom razredu znali ko smo, šta želimo da budemo i kojim putem ćemo ići.

Nije nam moglo biti da se ne nauči, da budemo prosečni. I u osmom razredu nastavnici su, kada napravimo neki problem, a bilo ih je, nju pozivali, jer je bila autoritet koji smo bezrezervno poštovali i slušali", glasi komentar koji potpisuje Aleksandar Mašković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SKINUO JE KAPUT, A ONI SU ODMAH IZVADILI PIŠTOLJE! Bulat ispričao šta mu se desilo na splavu u Beogradu: BIO JE NA IVICI SMRTI Kurir televizija