Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić danas su ponosni roditelji dva dečaka, a da se ostvare u najlepšoj ulozi godinama su se borili. Stariji naslednik Jakov rođen je 2016. godine, posle sedam godina borbe. 

"Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30%. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši.Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku", ispričala je pevačica jednom prilikom na svom Jutjub kanalu. 

Seka Aleksić u najmodernijoj boji za proleće 2022. godine
Nemanja Nikolić 

"Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov", dodala je tada. 

2020. godine par je dobio i drugo dete, mlađeg sina Jovana. 

"Dve i po godine kasnije ponovo sam išla na vantelesnu oplodnju, reći ću vam samo da su molitve Svetog Nektarija uslišene kod Gospoda i da smo Veljko i ja postali roditelji. I Bog će dati da postanemo još. Vernici koji veruju oni znaju, znaju i ko je Sveti Nektarije, on je veliki čudotvorac. Ja sam bila i na Egini, gde je on živeo i gde je sahranjen. Njegova ulja su zaista čudotvorna, on leči svakog ko ima neki problem. Potrebno je da čovek ima veru, tada je pola problema rešeno", ispričala je tom prilikom Seka, koja planira ponovo da se podvrgne vantelesnoj oplodnji, u želji da dobije treće dete. 

Pevačica je jednom prilikom otvoreno govorila i o veoma teškim trenucima kroz koje je prolazila tokom procesa vantelesne oplodnje, koji je bio pun strepnje i neizvesnosti.

Seka Aleksić o suprugu Veljku ima samo reči hvale
ATA / Antonio Ahel 

"Mislila sam da će mene suprug da ostavi jer ja ne mogu da imam decu, to je bilo u mojoj glavi tada. On je generalno po prirodi takav, i dan-danas je jako smiren, a kada je čovek jako smiren vi onda ne znate šta on misli, vi mislite 'ko zna šta ovaj misli', dok ga ne upoznate malo bolje. On je bio najveća podrška, i kada sam plakala on je bio taj koji me je najviše tešio.E sad, da li je on to zbog mene tako reagovao, njemu je to bilo: 'Ma daj molim te, šta sad, idemo dalje, sledeća, kad može sledeća, za koliko dana, odmah radimo sledeću'", otkrila je svojevremeno za "Blic".

Seka i Veljko, koji je inače profesionalni bokser, u braku su od 2010. godine, a pre nego što su uplovili u emotivnu vezu on je bio njen telohranitelj.

"Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: 'Ovo će biti moj muž'. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada, i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo", ispričala je pevačica pre nekoliko godina u emisiji "Amidži šou".

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS!" Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU Kurir teleivizija