Pevačica Seka Aleksić potpuno je promenila životne prioritete otkako je postala majka. Sinovi Jakov i Jovan su joj na prvom mestu, a nada se da će u narednom periodu sa suprugom Veljkom dobiti i treće dete. Vaspitanje naslednika joj je najvažnije, a stariji sin obožava muziku.

"Moj sin Jakov obožava da peva i igra. Voli Đeksona. Čak sam je i ja naučila. Video je da Đekson nosi lanac, pa je poželeo i on da ima kajlu. Rekla sam mu da to nema da se kupi za decu. Jakov zna njegove pesme, a moje ne zna. Valjda je to sada među vršnjacima popularno. Kad krene jedan da sluša nešto, svi krenu za njim. Jakov naginje više ka tome da bi mogao da bude gejmer ili nešto tome slično. Taman kad poraste da snima mamu", rekla je Seka, koja smatra da deci ne treba uskraćivati ništa.

"Deci ne treba uskratiti ništa, pa ni društvene mreže. Fora je u umerenosti. To vam je kao što ja muku mučim sa jelom i kilogramima, a smršam čim prestanem da jedem neumereno. Ukoliko moja deca požele društvene mreže, ja ću ih podržati, ali ću razgovarati s njima o svemu što se dešava na internetu dok me usta ne zabole. Moj stariji sin voli javnost i nedavno me je pitao da otvori Instagram. Rekla sam da može za 20 godina, ali ukoliko sva deca u odeljenju budu imala naloge, neće biti jedini čudak koji ga nema" rekla je za Alo! Seka koja sinovima daje mobilni telefon.

Dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi
Instagram/Seka Aleksic 

"Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Jakova, recimo, zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema šest godina", ispričala je pevačica za "Blic" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna